2023. szeptember 21.
   
Text Size
imageimage
Szolgáltatás Nálunk mindíg kedvező árakat talál, próbálja ki a munkánkat!
Válasszon minket!   Elgondolkodott már azon, mi lett volna, ha Andrea Bocelli, Ray Charles, vagy Stevie Wonder nem épített volna zenei karriert azért, mert nem lát?...  

 

image  Elgondolkodott már azon, mi lett volna, ha Andrea Bocelli, Ray Charles, vagy Stevie Wonder nem épített volna zenei karriert azért, mert nem lát?...

 

Vagy azon, hogy ha Francisco Goya spanyol festő és grafikus abbahagyta volna pályafutását azért, mert elvesztette hallását?Vagy azon, ha Toulouse-Lautrec-et, az egyik legnagyobb hatású francia festőt, vagy Frida Kahlo-t, a híres mexikói festőnőt nem engedik alkotni azért, mert mozgáskorlátozottként éltek?...

 

A fogyatékos emberek esetében a fogyatékosságuk csak egy tényező, egy állapot. Az ép embereknek is vannak hiányosságaik, ám általában nem ezekre koncentrálnak, sokkal inkább az erősségekre. Ugyanígy a fogyatékos emberek esetében sem azt kell figyelembe venni, hogy mit nem tudnak, hanem azt, hogy mit tudnak, milyen területeken bizonyítják szakértelmüket.

Szüksége lenne egy tényleg megbízható üzleti partnerre?  

Akkor válasszon minket! Fogyatékkal élő dolgozóink kiemelkedően megbízható munkaerőt képviselnek. 6 éves, releváns munkatapasztalattal a hátuk mögött nagy jártassággal, magas színvonalon végeznek minőségi munkát. Ők igazán jól tudják, hogy mennyire nehéz manapság munkát találni, elhelyezkedni, még az „épeknek” is, nemhogy egy olyan személynek, aki valamiféle fogyatékossággal rendelkezik, és emiatt még a társadalom alaptalan előítéleteivel is meg kell küzdenie.

Szeretne egy 100%-ban lojális partnerrel dolgozni?

Akkor válasszon minket! Fogyatékkal élő dolgozóink rendkívül elkötelezettek munkaadó partnereink iránt, gyakran motiváltabbak, lojálisabbak is társaiknál, hálásan és lelkesen végeznek minden olyan munkát, amely által méginkább hasznos tagjaivá válnak a társadalomnak és a gazdaságnak.

Mi a garancia a magas színvonalú teljesítményre?

Fogyatékkal élő dolgozóink kitartásban és akaraterőben átlag fölötti példát mutatnak, hiszen az élet minden területén nehezített pályán teljesítenek. Belegondolt már abba, milyen nehéz lehet vakon tájékozódni, vagy kerekesszékkel bevásárolni? A 6 év alatt megszerzett releváns munkatapasztalatukat, valamint akaraterejüket és kitartásukat munkavégzésük során is maximálisan érvényesítik.

Szeretné költségeit csökkenteni?

Ha mentesülni szeretne a telefonköltség, valamint a bér- és járulékköltség megfizetése alól, valamint csökkenteni szeretné vállalatánál a munkaerő elvándorlást is a fluktuáció által leginkább érintett területeken (mint például telefonos értékesítés, ügyfélszolgálat, reklamációkezelés), akkor válassza a foglalkoztatási forma helyett az alvállalkozói együttműködést. Így az általunk elvégzett szolgáltatás ellenértékét költségként tudja elszámolni, és még az ÁFA visszaigénylésére is lehetősége nyílik. A fluktuáció csökkentése egyben további költségcsökkentést is eredményez az Ön cége számára, hiszen így megspórolhatja a toborzásra és a kiválasztásra fordított pénzt, időt és energiát.

Miért hasznos az Ön cégének a velünk való együttműködés PR és marketingszempontból?  

Ha sikerül partneri kapcsolatot kialakítanunk, akkor azzal Ön is segít nekünk, hogy még több vak és gyengénlátó, vagy egyéb fogyatékossággal élő embernek tudjunk munkát biztosítani, ezáltal az Önök cége segíti a társadalmi esélyegyenlőség kialakulását, szociálisan érzékeny és társadalmilag felelősen működő szervezetté válik, ami tovább fokozza cégük eddigi pozitív megítélését.

Ha úgy gondolja, hogy Önnek is megbízható, gyors, pontos és költséghatékony megoldásokra van szüksége, vegye fel velem a kapcsolatot.
 

E-mail: info[kukac]egyse.hu

Névnapok

Tegnapelőtt: Vilhelmina
Tegnap : Friderika
Ma: Máté, Mirella
Holnap : Móric
Holnapután : Tekla, Líviusz

rehabjob link

Hőtérkép
Hőtérkép

Széltérkép
Széltérkép
Forrás:www.idokep.hu

Elérhetőségeink

  • Elnök: Holló Márta
  • Postacímünk: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 1.
  • Székhely: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 2.
  • Telephely: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 1.
  • E-mail: info[kukac]egyse.hu
  • Mobil: 06 (20) 975-8220
  • Telefon: (52) 504-900
  • Fax/Telefon: (52) 321-454

 


Nagyobb térképre váltás