2023. június 05.
   
Text Size
imageimage
Szolgáltatás Nálunk mindíg kedvező árakat talál, próbálja ki a munkánkat!
Válasszon minket!   Elgondolkodott már azon, mi lett volna, ha Andrea Bocelli, Ray Charles, vagy Stevie Wonder nem épített volna zenei karriert azért, mert nem lát?...  

 

Projekt zárása

 

 

 

 

 

Sajtóközlemény

 

 

 

Az Egyesület a Sérült Emberekért szervezet által elnyert 50.000.000.-Ft.-ból és 5.555.556.-Ft önerőből valósította meg a„Közös LÉPÉSEK a hátrányos helyzetű emberek helyzetének javításáért és az Egyesület a Sérült Emberekért szervezet megerősítéséért” című projektet, melyet az Európai Unió és a Magyar Állam támogatott.

Az egyesület a projekt keretében ingatlan beruházást valósított meg, illetve 50 fő hátrányos helyzetű személy részére szervezett személyiségfejlesztő, önismereti-, kommunikációs és álláskeresési tréninget. A tréningeken kívül 16 fő részére OKJ-s rádióműsor szerkesztő munkatársa képzést tartott.

 

 

 

A projekt keretében megvalósuló ingatlanvásárlással és eszközbeszerzéssel az egyesületünk saját tulajdonú irodához jutott, amely biztosította a már foglalkoztatott látássérültek és a személyi segítők további munkáját. A projektnek köszönhetően az egyesületnél foglalkoztatott létszámot további 18 fővel bővítettük. Ezen a személyek közül (fogyatékkal élő, hátrányos helyzetű, tartósan munkanélküli személy) 6 fő a képzésben is részt vett. A tréningnek köszönhetően a résztvevő 50 főből 27 főnek sikerült eddig elhelyezkednie. A pályázat hozzájárult az egyesületben végzett munka szakmai színvonalának emeléséhez, valamint az ellátó, -és érdekképviseleti rendszerben betöltött funkciójának strukturális fejlesztéséhez.

Jelen pályázat lehetőséget biztosított számunkra, hogy meghatározott céljainkat tettekre váltsuk. A pályázat megvalósításával az egyesületünk szakmai bázisa erősödött és az alapszabályban rögzített célok eléréséhez hatékonyabb érdekérvényesítési lehetőséget adott.

 


Egyesület a Sérült Emberekért

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 52/504-917, 20/975-8220

Névnapok

Tegnapelőtt: Klotild, Cecília
Tegnap : Bulcsú
Ma: Fatime, Fatima
Holnap : Norbert, Cintia
Holnapután : Róbert

rehabjob link

Hőtérkép
Hőtérkép

Széltérkép
Széltérkép
Forrás:www.idokep.hu

Elérhetőségeink

  • Elnök: Holló Márta
  • Postacímünk: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 1.
  • Székhely: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 2.
  • Telephely: 4025 Debrecen, Hatvan utca 28. fszt. 1.
  • E-mail: info[kukac]egyse.hu
  • Mobil: 06 (20) 975-8220
  • Telefon: (52) 504-900
  • Fax/Telefon: (52) 321-454

 


Nagyobb térképre váltás